ANANÁSZ SÖRBET
2008. október 01. írta: Gasztronauta

ANANÁSZ SÖRBET

A Pacojet segítségével a természetes desszertek széles skáláját készíthetjük el. Soha nem volt még ilyen egyszerű jó ételeket készíteni. Nézzünk példaként egy ananász sörbetetet

Hámozzunk meg és szeleteljünk fel egy friss ananászt. Ez meg fogja tölteni a két, egy literes tárolót. Öntsük le ananászlével. Nincs szükség további hozzávalóra, esetleg csak édesítsük, ha szükség van rá.

 Helyezzük el az edényeket egy fagyasztóban, kb. -20ºC-ra, legalább 24 órára. Amikor letelt az idő, vedd ki a fagyasztóból és helyezd bele közvetlenül a Pacojet-be.

Miután beletettük, a rendkívül éles penge és a finom szűrő lehetővé teszi, hogy 20 perc alatt elkészüljön a habos, krémes, finom textúrájú végtermék.

Az eredmény egy lenyűgözően sima állagú ananász sörbet, melynek optimális tálalási hőmérséklete 12 ºC…  

…egy maximálisan természetes alapanyagú sörbet a legmagasabb minőséggel és friss ízzel.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://culinartist.blog.hu/api/trackback/id/tr68690442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása