KOMPLETT  KONYHAKIVITELEZÉS
2010. november 09. írta: CS.T.

KOMPLETT KONYHAKIVITELEZÉS

SZOLGÁLTATÁSAINK:
HAGYOMÁNYOS ÉS SOUS-VIDE KONYHAI TECHNOLÓGIÁK KOMPLETT KIVITELEZÉSE OKTATÁSSAL
LÁTVÁNYKONYHÁK KIALAKÍTÁSA ÉS ÉTTERMI DESIGNTERVEZÉS.
ÜZEMELTETÉSI SZAKTANÁCSADÁS
MIÉRT ÉRDEMES A SOUS-VIDE TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA ÚJ, VAGY MÁR MŰKÖDŐ ÉTTERME, SZÁLLODÁJA KONYHÁJÁN?
 
 
 
 
 
 
A sous-vide technológia előnyei -amellett az "elhanyagolható" tény mellett, hogy a komplett technológiát alkalmazó üzletekben 30%-os üzemeltetési megtakarítás érhető el-, a következők:
 
 
 
 
 

• A tradicionálisan főzött élelmiszer súlyának mintegy 30–40%-át, a vitaminokat és ásványi sókat szinte teljes mértékben elveszíti. A zöldségek még több nutriális károsodást szenvednek el. A vákuum alatt történő főzés során a nutriális tulajdonságok változatlan formában megmaradnak.
• Természetes és egészséges ételkészítés, zsiradékok hozzáadása nélkül.
• A gyümölcsök és zöldségek még ízletesebbek, az aromák intenzívebbek lesznek, mint a tradicionális főzés alkalmazásával.
• A vákuum alatt történő főzés praktikus és higiénikus. Megszűnnek a kellemetlen szagok a főzés során.
• Előfőzött étel is tárolható vákuum alatt. Egy készülékben nagyobb mennyiségű és többféle étel is melegíthető, főzhető - ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg.
A termékek érzékszervi minőségének és vitamin-tartalmának kímélése szempontjából optimális kombinált tartósítást azonban minden termékre egyedileg szükséges kidolgozni.
 
 
 
 
 
MIÉRT FONTOS A TECHNOLÓGIA SZAKSZERŰ OKTATÁSA?
 
 
 
 
 
 
 
 
Az alapanyagainkban  bizony jelen lehetnek  a szalmonella baktériumokon kívül  a botulizmust okozók is, nem beszélve a Lystheria monocitogénekről.  A szalmonella károkozók a technológia során el nem pusztíthatók, de a gondos és szakszerű  sterilizálás utáni pasztörizálással a szaporodásuk hosszú időre megakadályozható.
A vákuumfőzéses technológiát használó szakácsoknak főzés-biztonsági tanfolyamon kell részt venniük.
A hőkezelő és mérőkészülékek helyes használatának elsajátítása nem könnyű, de alapvető fontosságú feladat. Meg kell tanulni, hogyan kell a zacskóban lévő alapanyagot elkészíteni a hosszú eltarthatóság érdekében. A másik legfőbb követelmény pedig az étel folyamatos 3 Celsius fokon történő hűtése, vagy a  mélyhűtött állapotban történő tárolása.
 
 
 
 
MIÉRT FONTOS, HOGY SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGET VEGYEN IGÉNYBE KONYHÁJA KIALAKÍTÁSÁRA, VAGY ÁTALAKÍTÁSÁRA, ESETLEG EGY KISEBB  BERUHÁZÁSSAL GAZDASÁGOSABB ÜZEMELTETÉSRE VALÓ ÁTÁLLÁSHOZ?
MIÉRT  ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?
 
 
 
 
 
 
Hatékony üzemeltetési technológiáinkkal megtakarításhoz juttatjuk vállalkozását
·         Komplett csomagunk igénybevételével nem szükséges Önnek kiválasztania egyenként a designelemeket, a konyhabútorokat, gépeket, a konyhatechnológiát
·         A rozsdamentes konyhai bútoroknak , valamint egyes gépeknek cégünk a közvetlen gyártója
·         A konyhai gépeket közvetlenül importőrünktől kapja, így a legjobb árat tudjuk biztosítani Önnek
·         Hogy az apróságokra se legyen gondja, összeállítjuk az Ön számára optimális konyhai eszközöket, főző és tároló edényzetet is
·         Ingyenesen megtervezzük, kiszállítjuk, beszereljük, beüzemeljük berendezéseit, használatukra és a technológiára szakértő oktatást biztosítunk
·         Csapatunk munkájában designer, lakberendező, konyhatervező, faipari technikus, gépipari technikus, séf és konyhatechnológiai szakoktató is részt vesz
LÁTVÁNYTERVEINK  IS TÜKRÖZIK A MINŐSÉGRE VALÓ TÖREKVÉST KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL, MÉGIS MEGLEPŐEN KEDVEZŐ ÁRAKON!
 
 
 
 
 
 
ÉRDEKLŐDÉS ÉS ÁRAJÁNLATKÉRÉS:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://culinartist.blog.hu/api/trackback/id/tr541109566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása