Nemox Frix Air- A PacoJet új alternatívája
2013. november 03. írta: Gasztronauta

Nemox Frix Air- A PacoJet új alternatívája

Nemox Frix Air

Nemox Frix Air

A pürésítő, krémesítő és habosító készülék a svájci Paco Jet mintájára készült a neves olasz fagylaltgépgyárban. A Nemox Frix Air alkalmas friss és mélyfagyasztott alapanyagok gyors pépesítésére, habosítására. Készíthetünk vele többek között püréleveseket, szorbeteket, fagylaltokat, szószokat, habokat vagy mousse-t, amivel könnyedén és gyorsan színesíthetjük étlapunkat, ezzel emelve szolgáltatásaink színvonalát.

A saját fagylaltunkat adhatjuk desszertjeink mellé, vagy sós változatban előételeinkhez, főételeinkhez, az általunk összeállított kompozícióból elkészítve, ezzel ad a készülék teret a szakácsok határtalan fantáziájának. Mindezek elkészítése másodperceket vesz igénybe.

A Nemox Frix Air egy kedvező árú alternatíva a modern gasztronómiában elterjedt svájci pürésítő és habosító berendezéshez képest.  

ÉRDEKLŐDÉS,  MEGRENDELÉS 

A bejegyzés trackback címe:

https://culinartist.blog.hu/api/trackback/id/tr435612927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása